Δίπλωμα Μηχανής (κατηγορία Α1)

  • Home
  • Δίπλωμα Μηχανής (κατηγορία Α1)

Δίπλωμα Μηχανής (κατηγορία Α1)

Εμπιστευθείτε τη σχολή οδηγών Βεζυράς για να αποκτήσετε δίπλωμα κατηγορίας Α1 είτε πρόκειται με συμπλέκτη, είτε αυτόματο.

Οι προϋποθέσεις για να βγάλετε δίπλωμα μηχανής κατηγορίας Α1 είναι:

  • να έχετε κανονική διαμονή στην Ελλάδα
  • να μην κατέχετε άλλη άδεια οδήγησης, ίδιας κατηγορίας, ελληνική ή κράτους-μέλους της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένων των κρατών Νορβηγίας, Ισλανδίας και Λιχτενστάιν)
  • να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg
  • να έχετε τις ελάχιστες προϋποθέσεις σωματικής και διανοητικής ικανότητας που ισχύουν για την κατηγορία Α1
  • να επιτύχετε σε θεωρητική και πρακτική εξέταση, μετά από υποχρεωτική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση

Τα μαθήματα για την κατηγορία Α1 με συμπλέκτη πραγματοποιούνται με μοτοσυκλέτα CBF 125cc του 2010 μοντέλο η οποία είναι άριστα συντηρημένη.

Διαθέτουμε μοτοσυκλέτα αυτόματη SYM 200cc. Για ανθρώπους οι οποίοι  ενδιαφέρονται μόνο για αυτόματη μοτοσυκλέτα που θα τους κάνει τη ζωή μέσα στη πόλη πιο εύκολη.

Το δίπλωμα Α1 για δίκυκλο περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση με ταυτόχρονη χρήση η/υ και 10 μαθήματα πρακτικής εκπαίδευσης διάρκειας 45 λεπτών το καθένα. Η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιείται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των εξετάσεων (πίστα) αλλά και με πορεία μέσα σε κατοικημένη περιοχή, με χρήση ασύρματης επικοινωνίας και τη συνοδεία εκπαιδευτικού οχήματος για ασφάλεια.

Οι ώρες διδασκαλίας γίνονται τις ώρες που μπορεί ο υποψήφιος ακόμα και σαββατοκύριακο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την απόκτηση διπλώματος κατηγορίας Α1.