Ασφάλειες

  • Home
  • Ασφάλειες

Ασφάλειες

Η σχολή οδηγών Βεζυράς, δραστηριοποιείται και στο χώρο της ασφάλειας παντός τύπου.

Με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πελατών μας καταφέραμε να έχουμε συνεργασία με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς ώστε να καλύπτουμε με υπευθυνότητα κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη γύρω από το αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα, το σκάφος και την κατοικία.

Θα προσαρμόσουμε το ασφαλιστήριο σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα καθορίσουμε τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε, θα συμπεριλάβουμε τις καλύψεις που θέλετε και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες προτάσεις.

Εμπιστευθείτε μας και θα σας παρέχουμε αξιοπιστία, γρήγορα και σίγουρα την καλύτερη πρόταση για εσάς και το πορτοφόλι σας.

Λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τις οικογένειες μας, δεν θα μπορούσαμε να μην προσαρμόσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Έχουμε μοναδικές εκπτώσεις για άνεργους, για συνταξιούχους, για δημοσίους υπαλλήλους και για ένστολους.

Επισκεφθείτε μας στα γραφεία στον Εύοσμο και με μεγάλη χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε. Επιλέξτε μαζί με την ασφάλεια του οχήματος σας και μία ακόμα υπηρέσια μας και βγείτε κερδισμένος.